مرکز بهداشت جنوب تهران | برگزاری جشنواره غذای سالم به مناسبت هفته سلامت در مرکز ابوذر

سایت دانشگاه
01 خرداد 1405
logo

مرکز بهداشت جنوب تهران

دانشگاه علوم پزشکی تهران

  • تاریخ انتشار : 1398/11/25 - 12:22
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 404
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

برگزاری جشنواره غذای سالم به مناسبت هفته سلامت در مرکز ابوذر

مرکز ابوذر از مراکز تحت نظر مرکز بهداشت جنوب تهران، به مناسبت هفته سلامت جشنواره غذای سالم برگزار کرد.

به مناسبت هفته سلامت که با شعار زندگی سالم با نشاط و امید که از یکم تا هفتم اردیبهشت 96 برگزار می‌شود، همزمان با روز دوم این هفته، 2 اردیبهشت سال 96، که به‌عنوان غذای سالم، جامعه سالم اختصاص یافته است، جشنواره غذای سالم در مرکز سلامت جامعه شهری ابوذر برگزار شد.
در این جشنواره که با حضور رابطان و کارکنان این مرکز برگزار شد، اسماعیلی، کارشناس تغذیه مرکز ابوذر با معرفی غذای سالم بر کاهش مصرف قند، نمک و چربی، افزایش مصرف سبزی و میوه، افزایش مصرف شیر و مواد لبنی و حبوبات در برنامه غذایی روزانه تأکید کرد.
در پایان ارزشیابی غذاهای ارائه شده براساس سالم بودن، در دسترس بودن، کم نمک و کم روغن بودن، استفاده از مواد غذایی کم هزینه و استفاده از گروه‌های با ارزش غذایی بالا انجام گرفت و به رتبه اول هدیه‌ای به‌رسم یادبود اهدا شد.
خبرنگار: نگار دیوبندی

  • کد خبر : 165124
کلمات کلیدی
نگار  دیوبندی
تهیه کننده:

نگار دیوبندی

تنظیمات پس زمینه
برای جستجو عبارت موردنظر خود را وارد کنید